T'agradaria millorar la teva operativa a la cuina?

RATIONAL i FRIMA, marques líders al mercat en equipament de cuina per a Hostaleria i Col·lectivitats, ens faciliten la optimització i ens asseguren un estalvi en tots els aspectes i una qualitat de cocció inigualable. Les prestacions dels equips CombiMaster®Plus, SelfCooking Center® i VarioCooking Center® els fan imprescindibles per millorar la operativa a la cuina.

Continuar llegint

Texturització: alternativa terapèutica i culinària

Aproximadament, un 30% de les persones institucionalitzades pateixen problemes de masticació i deglució. En el Sector Sòcio Sanitari hem d'atendre a aquestes persones amb dificultats per a ingerir sòlids, basant la seva alimentació en triturats o purés, que acaben sent monòtons i repetitius, dificultant la seva accepció. Una molt bona alternativa és la texturització. 

Continuar llegint

Sistemes per a rentavaixelles

Us heu trobat en alguna ocasió que la màquina rentavaixelles no renta bé? que el tècnic de la marca diu que és culpa del detergent i el proveïdor del detergent diu que és culpa de la màquina? Us han marejat molt en aquests casos? Passa sovint. En aquest sentit, la solució és fàcil.

Continuar llegint