POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: Vanessa Serra Juncadella
CIF: 46062235C
Adreça: c/ Tarragona, 81 2n 1a
Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb quina finalitat tranctem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens faciliten les persones interessades al contactar amb nosltres per via postal, electrónica o telefónica amb la finalitat de respondre a les seves consultes i poder informar-los per via postal, telefònica o electrónica sobre els nostres productes, serveis, novetats i esdeveniments. No es pendràn decisions automatitzades en base a aquesta informació.

Quan de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals que ens proporcionen es conserven fins que es sol·liciti la seva supresió o revoqui el seu consentiment. Per a revocar el seu consentiment pot presentar la seva sol·licitut al correuAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

La base legal per al tractament de les seves dades per a la finalitat de poder respondre les seves consultes i informar sobre els nostres productes, serveis , novetats i esdeveniments és la aportació del consentiment.

Quins son els seus drets quan ens facilita les seves dades?

  • Qaulsevol personal té dret a obtener confirmació sobre si estem tractament dades personals que li concerdeixin, o no.
  • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o en el seu cas, sol·licitar la seva supresió quan entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per la qual van ser recollides.
  • En determinades circumstàncies, els interessats podrán sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, tot i que les conservarem únicament per al excercici o la defensa de reclamacions.
  • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situación particular, els interessats podrán oposar-se al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades excepte per motius legítims imperiosos o en l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Els interessats podrán sol·licitar la portabilitat de les seves dades en suport automatitzat a un altre responsable.
  • En el moment de la cancel·lació de les dades, únicament les conservarem bloquejades en compliment de les obligacions legals.

Pot consultar més informació sobre els seus drets o presentar una reclamació a la Agencia Espanyola de Protecció de dades enwww.agpd.es. Per exercir els drets d’accés, rectificació, supresió, oposición, portabilitat de les dades, limitació de tractament o sol·licitar la revocació del consentiment prestat, pot dirigir-se a Vanessa Serra, enviant un correu electrónica aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat.

Les categories de dades que es tracten son:

  • Dades d’identificació
  • Codis o Claus d’identificació
  • Adreces postals o electròniques

Com garantim la seguretat de les seves dades?

Adoptem les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, tractament o accés no autoritzat, segons en cada momento l’estat de la tecnología.